fbpx

Kompetencer

Verden har ikke brug for flere budskaber, men bedre kommunikation. Vi mangler ikke flere kanaler, men stærkere fortællinger. Fortællinger, der er værd at lytte til, fordi de inspirerer, samler eller giver stof til eftertanke – fortalt på det rigtige tidspunkt og gennem den rigtige kanal. Det er her, OTW kommer ind i billedet. Med velproduceret indhold, gennemført grafisk design og overskuelige strategiske metoder.

Content Creator

Vi sætter den gode historie i centrum

OTW skaber strategisk funderet, salgsunderstøttende og velproduceret indhold til de rigtige målgrupper på de rette kanaler.

Vores tilgang er udpræget journalistisk, og vi sætter den gode historie i centrum, uanset om der er tale om unikt content, der kun eksisterer på sociale medier, eller content, der er skabt i samspil med den øvrige kommunikation på tværs af kanaler og platforme som kampagner, aktiveringer, magasiner eller digitalt- eller lydbaseret indhold.

Vi er eksperter i at få mere ud af dét, som I allerede har, det I alligevel skal lave, eller vi kan hjælpe jer med at tænke i helt nye baner i forhold til jeres kommunikation. Vi sikrer, at jeres kommunikation bliver orkestreret på den rigtige måde, og vi spiller på de rigtige tangenter og med den rette vinkel, så vi tiltrækker, engagerer og involverer samt aktiverer målgruppen.

Design

Vi forløser budskaber og koncepter visuelt

OTW har en dedikeret kerne af grafiske designere, som alle har det sorte bælte i at sætte visuel form på idéer og ord, så budskaber og koncepter står klart, og kommunikationen bliver effektiv, engagerende og en du husker.

Vores designere er med i hele fasen fra rådgivning til eksekvering, så du altid kan være sikker på, at det grafiske design, ud over at have fokus på budskabsklarhed og kvalitetsæstetik, laves med en dyb forståelse for din virksomheds DNA og målgruppe.

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail