fbpx

Redaktionel sparring

Af Karen Gahrn

Hvorfor bruge redaktionel sparring?

Hvad enten du som redaktør eller journalist sidder alene med dit medie, eller du er en del af en redaktion, så kan det i en travl hverdag være en udfordring at holde fast i den høje kvalitet og relevans, som dine læsere forventer. Derfor er redaktionel sparring en uvurderlig ressource. At have en ekstern part til at give feedback og rådgivning kan hjælpe med at sikre, at dit indhold fortsat er klart, præcist og engagerende.

Styrk kvaliteten En erfaren ekstern redaktør kan give et frisk perspektiv og identificere eventuelle svagheder og områder, der kan styrkes, det gælder både i dine medier og i arbejdsprocesser.

Målgruppeforståelse Øjne udefra kan give feedback om tone, stil og indhold – og sikre, at budskabet når frem til de rette læsere. Ved at samarbejde med en ekstern redaktør kan man sikre, at ens budskab formidles bedst muligt og når ud til målgruppen på en meningsfuld og engagerende måde.

Læring og udvikling Gennem redaktionel sparring har redaktører og journalister mulighed for at lære af andres erfaringer og ekspertise. Det kan bidrage til at styrke egen faglighed, såvel som kvaiteten af dine medier og din kommunikation.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos OTW kan vi hjælpe med at adressere netop de udfordringer, du står overfor. Vores redaktører har mange års erfaring i at producere medier for organisationer og virksomheder og kan derfor give dig både strategisk og redaktionel sparring. Vi har mulighed for at give dig tips og tricks, såvel som redskaber til at optimere netop dit magasin, din hjemmeside og de kommunikationskanaler, du bruger.

Et af de tilbud, vi har, er OTW’s Magasin Boost. Her kombinerer vi redaktionel erfaring og sparring med kunstig intelligens, for at give netop dit magasin et løft. Vi pinpointer tre ting, der fungerer, og tre ting, der kan optimeres. Og gennemfører en minianalyse af dit magasins forsidelayout baseret på kunstig intelligens og avanceret eye-tracking.

 

Her er et eksempel på, hvordan vi har hjulpet en kunde med redaktionel sparring:

PROSA – Agerede som interim redaktør, og var ansvarlig for planlægning og produktion

 

Ræk ud til Tina Hansen på tina.hansen@otw.dk, hvis I har brug for redaktionel sparring.

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail