fbpx

PROSA – De it-professionelles fagforening / Interim redaktør

Hov, vi mangler en redaktør lige nu!

OTW har hjulpet PROSA, de it-professionelles fagforbund, som pludselig stod uden redaktør for deres fagblad i en periode på tre måneder. Vi trådte til og overtog med kort varsel planlægning og produktion. Mangler du en interim redaktør – så kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Udfordring og fokusområde

Prosabladet udkommer 11 gange om året og fagforbundet havde brug for en erfaren redaktør, der kunne overtage produktionen for en kortere periode og producere tre numre af magasinet.

Prosabladet henvender sig til en bred gruppe af it-professionelle, så der var brug for en redaktør, som hurtigt kunne danne sig overblik over magasinets emneområde, indhold og arbejdsproces. Det var et krav, at det høje indholdsmæssige niveau skulle fastholdes, og redaktøren skulle samarbejde med kommunikationschefen, et internt redaktionsudvalg samt eksterne skribenter, fotografer, illustratorer og designer. Samtidig var der brug for, at produktionsplanen blev overholdt, og at de sædvanlige arbejdsprocesser kørte som vanligt.

”Her oplevede vi, at OTW og Karen trådte til med kort varsel og leverede både kyndig rådgivning og kvalitetsjournalistik. Vores medlemsblad dækker området tech og it, og det er ikke nemme emner. Det er højspecialiseret, og det kræver indsigt og snilde at få stoffet formidlet, så det er relevant for medlemmer, samtidig med at stoffet også er læseværdigt”

Kommunikationschef Grith Enemark fra PROSA.

 

“Det var en stor og spændende opgave at få lov at fordybe sig i magasinets fagområde og samtidig bruge vores store erfaring fra meget forskellige bladproduktioner til at få arbejdsprocessen med både interne og eksterne leverandører til at forløbe bedst muligt,”

Redaktør Karen Gahrn, OTW.

Løsning

OTW greb bolden og sørgede for, at en af vores erfarne redaktører kunne overtage arbejdsopgaven med kort varsel.

Prosabladet er et kritisk og kunstnerisk udført fagblad og website, som skal klæde den it-professionelle på til at forstå teknologiens betydning for samfundet. Så der var i den grad brug for at redaktøren kunne fordybe sig i og forstå fagområdet og samtidig holde det store overblik. Hun skulle på rekordtid overskue det allerede producerede materiale, og hvad der manglede, styre ideudvikling og finde på nye artikler samt finde skribenter og samarbejde indadtil med PROSA samt udadtil med eksterne bidragsydere.

Hvad betød det for din organisation, at I havde mulighed for at hente midlertidig hjælp udefra?

“Prosabladet er et unikt månedligt touchpoint med vores medlemmer, og er i det hele taget et hjertebarn i PROSA. Det er derfor afgørende for os, at vores medlemmer altid kan forvente at læse at interessant blad, der har fingeren på pulsen i forhold til tendenser og sager i branchen. OTW og Karen blev i den periode, de trådte til, garanten for, at det kunne fastholdes.”

Kommunikationschef Grith Enemark fra PROSA

Vi oplevede fra dag 1, at Prosabladet var i trygge hænder hos OTW og Karen.
Det var ingen tvivl om, at her havde vi både et erfarent bureau og redaktør,
som kunne fastholde kvalitet og niveau og ikke mindst overholde deadlines.”

Kommunikationschef Grith Enemark fra PROSA

Skal vi også hjælpe dig

Så tag en uforpligtende snak med:

Tina Holdgård Hansen

COO

26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk