fbpx

Betingelser

 

Hvad siger du ja til?

Når du tilmelder dig OTWs nyhedsbrev siger du ja til at OTW A/S må sende dig nyheder, invitationer og andre kommercielle henvendelser, via e-mail. Du kan forvente at høre fra OTW 1-3 gange om måneden pr. mail. Når du tilmelder dig et arrangement hos OTW (morgenseminar, konference mv.), kan du forvente at modtage servicemeddelelser i forbindelse med arrangementet.

Hvorfor spørger vi om dine oplysninger?

Udover at vi selvfølgelig har brug for din mailadresse for at kunne sende dig vores nyhedsbrev, beder vi dig udfylde dit navn og virksomhed. Dette skyldes, at vi hele tiden arbejder med at dele viden/nyheder, udvikle events og tilbud, som er målrettet netop din branche. Når du tilmelder dig vores arrangementer (morgenseminar, konference mv.) spørger vi også om dit mobilnummer for at kunne sende dig relevant information vedrørende det pågældende arrangement via SMS.

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Vi behandler dine oplysninger med respekt. Det betyder, at vi kun bruger dine oplysninger til de formål, der er beskrevet i betingelserne, vi videregiver ikke dine oplysninger til andre og vi opbevarer dine oplysninger efter gældende lovgivning og GDPR-regler.

 

Hvor kan du annullere din permission?

Du kan når som helst framelde dig at modtage e-mails fra os her:Frameld nyhedsbrev

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: tina.hansen@otw.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du kan også læse vorescookiepolitik.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
OTW
Havneholmen 33.
1561 København V