fbpx

Let's do... er et mindset, der gør rejser til virkelighed

Aller Leisure har skabt et nyt rejsebureau. I den forbindelse har OTW stået for navn, CVI/visuel identitet, kernefortælling samt UI og UX design af nyt website.

Udfordring

Som kunde kan der være langt fra tanke til handling når et væld af rejsemuligheder og svære beslutninger vanskeliggør planlægningen af den perfekte rejse. Aller Leisure ønskede at fjerne nogle af de udfordringer som kunderne står overfor i forbindelsen med planlægningen af en rejse. De ønskede at skabe et rejsebureau, hvor der var kort fra tanke til handlig – fra idé til rejse. Det skulle være let, overskueligt og trygt at bestille pakkerejser online.

Løsningen

Aller Leisures mangeårige erfaring og samarbejdspartnere i rejsebranchen blev gjort til fundamentet for et nyt rejsebureau med stærkt kurateret flyafgange og udvalgte hoteller. Med udgangspunkt i udfordringen udviklede OTW i samarbejde med kunden navnet “Let’s do…” og efterfølgende logo, payoff, kernefortælling, CVI/visuel identitet, film og – i samarbejde med Junto Studio – design, UI og UX for websitet.

Samarbejdet med både kunde og eksterne partnere resulterede i et stærkt, gennemarbejdet navn, payoff og koncept, der hylder de skæve spontane idéer. Et navn og en løsning, som inspirerer og præsenterer alle individuelle muligheder med lige præcis den overskuelighed, lethed og tryghed, der skal til for at realisere nye drømmerejser.

Let’s do… vækker den forventningsfulde glæde, som ligger i den første indskydelse, de første drømme og idéer om et nyt rejseeventyr.

Men med Let’s do… skal letheden ikke kun afspejles i et mindset, men også i letheden ved nemt og overskueligt at kunne booke en rejse på websitet.

Med vores payoff: “Explore, Click, Enjoy” søger vi at afspejle værdien af inspiration, letheden i brugerrejsen online samt ønsket om at signalere den tryghed, der implicit ligger i, at efter blot to steps gælder det bare om at nyde turen.

Letsdo.dk

Lavet i samarbejde med Aller Leisure A/S og Junto Studio

Ønsker du at vide mere

Så tag endelig fat i

Tina Holdgård Hansen

COO

26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk