fbpx

Præsentationer

Af Cathrine Park

Hvorfor kan det betale sig at investere i design af præsentationer?

Skal du brænde igennem med dine budskaber, når du præsenterer noget, spiller selve designet af din præsentation en ret afgørende rolle. Derfor kan det ofte være en rigtig god idé at investere i professionel hjælp fra en grafisk designer, som kan udarbejde et godt fundament i form af præsentationsskabeloner eller hjælpe dig med at sætte en konkret præsentation op i et velfungerende layout.

Understreger professionalisme En veldesignet og visuelt tiltalende præsentation, der stemmer overens med din virksomheds branding, giver et godt førstehåndsindtryk, signalerer professionalisme og vækker tillid hos tilskuerne. Alt sammen noget der er imagestyrkende og fordrer en god relation til målgruppen af eksisterende såvel som potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Øger engagementet Fremførelsen af en præsentation er naturligvis vigtig for at fange tilskuernes interesse, men underbygges det ikke med en visuelt veludført præsentation, risikerer du hurtigt at miste dine tilskueres opmærksomhed. En veldesignet præsentation, med visuelt spændende elementer og god struktur, bidrager således til en dynamisk præsentation, der holder publikum engageret fra start til slut.    

Virker tidsbesparende Har du fået udarbejdet professionelle skabeloner til eksempelvis dine PowerPoint-præsentationer, skal du ikke opfinde den dybe tallerken, hver gang du skal forberede en præsentation. Med gode slides, der fungerer, sparer du dyrebar tid, men du sikrer også en vigtig konsistens i dine visuelle elementer på tværs af alle præsentationer, hvilket styrker genkendeligheden og professionalismen i din virksomhed.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos OTW har vi det grafiske mandskab med blik for den gode PowerPoint-præsentation. Vi er eksperter i at designe præsentationsskabeloner, hvor de visuelle detaljer sidder lige i øjet, og hvor formidlingen får de bedste betingelser.

Desuden er vores designere leveringsdygtige i konkrete præsentationer, der skal laves fra bunden, og som skal tilpasses de eksakte rammer, præsentationen skal præsenteres i. For ja, præsentationslokalet er blot en af mange ting, der er essentielle at tage højde for, når en præsentation skal være vellykket.

Er du nysgerrig efter at høre mere om design af præsentationer, eller står du med en kommende præsentation, du har brug for eksperthjælp til at eksekvere, så tag endelig fat i os. Kontakt COO Tina Holdgård Hansen på tina.hansen@otw.dk

 

Vil du have flere gode råd til, hvordan du mestrer en effektiv PowerPoint-præsentation, kan du læse mere her.

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail