fbpx

Motion graphics og animationer

Af Cathrine Park

Derfor er motion graphics og animationer vigtigt i digital markedsføring

 

I en verden af digital markedsføring er godt indhold altafgørende. Du er derfor nødt til at kommunikere dine budskaber og historier på en kreativ og overbevisende facon, som modtagerne vil bruge deres sparsomme tid på, og som de vil værdsætte – og huske ikke mindst!

Det er her, motion graphics og animationer kommer ind i billedet. Ved at sætte dine budskaber i bevægelse og slippe fantasien løs med animerede billeder og grafik, kan du skabe mere underholdende og interessant indhold, der engagerer din målgruppe og styrker dit brand.

Tiltrækker og fastholder Ved at gøre din organisations kommunikation levende og engagerende med motion graphics og animationer er det en effektiv måde at tiltrække målgruppen og fastholde deres opmærksomhed. Med motion graphics er du ikke begrænset af virkelighedens fysiske rammer, men kan skabe fantastiske verdener og historier, som appellerer til målgruppens fantasi og følelsesunivers.

Gør det komplekse klart Animationer og motion graphics er effektive til at forklare komplekse idéer eller koncepter på en letforståelig måde. Ved at kombinere tekst, billeder og animationer kan selv de mest abstrakte emner gøres tilgængelige og forståelige for målgruppen.

Indbyder til deling Interessant og engagerende indhold har større sandsynlighed for at blive delt på sociale medier og andre platforme. Ved at producere delbart indhold i form af animationer og motion graphics, kan din organisation øge sin synlighed og nå ud til et bredere publikum.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Med veldesignede motion graphics og animationer af høj kvalitet kan vi hjælpe din organisation eller virksomhed med at gøre jeres kommunikation skarpere og fortællinger stærkere.

Vi kan hjælpe med stort set alle slags opgaver inden for motions graphics og animationer, men skal vi være konkrete, kan vi som gode eksempler nævne explainervideoer, promotionvideoer af fx redaktionelt indhold, når nyt magasin lanceres og animeret infografik og animerede versioner af logoer til brug på fx sociale medier, på web, i præsentationer eller mailsignaturer.

Uanset hvad I kunne have brug for, vil vi elske at gøre din virksomheds content levende!

Går du med tanker om at få lavet nogle animationer, er vi altid klar til at snakke kreative idéer og muligheder med dig. Kontakt COO og projektleder Tina Holdgård Hansen for mere info eller et uforpligtende møde: tina.hansen@otw.dk

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail