fbpx
Sentia / ,

Employer Branding film

IT-virksomheden Sentia havde brug for at styrke deres kommunikation til nye medarbejdere. Derfor har vi skabt en ny employer branding film til dem, som inddrager deres nuværende medarbejdere.

Sentia er en It-virksomhed i rivende udvikling og er bindeleddet mellem organisationer, mennesker og teknologi. De leverer Cloud-baserede tjenester, der løser virksomhedernes teknologiske udfordringer.

Sentia ønskede at producere fem Employer Branding film, der kunne formidle virksomhedens kerneværdier, deres slogan ‘Lead the Way’ og herunder vise, at Sentia er en virksomhed for mennesker. De vil fortælle, hvad det betyder for den enkelte medarbejder med udgangspunkt i deres historie og oplevelser.

Hos OTW ved vi, at en af de største udfordringer ved at producere Employer Branding film er at få mennesker til at føle sig trygge og komfortable foran et kamera, når lamperne tændes, og instruktøren råber “værsgo!”. Derfor inddrog vi medarbejdernes personlige vinkel og fortolkning og skabte et rum med tryghed og plads til, at medarbejdernes personlighed kom frem – og det nyder både medarbejderne, virksomheden og filmene godt af, fordi resultatet bliver autentisk og troværdigt.

Nysgerrig på hvad vi kan gøre for jer?

Så tag endelig kontakt til

Tina Holdgård Hansen

COO

26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk