fbpx

Video

Af Caroline Wochner

Hvorfor video?

Mennesker elsker video og billeder. Faktisk er 90 procent af den information, der bliver sendt til hjernen, visuel og behandles 60.000 gange hurtigere end tekst. Og det er blandt andet det, der gør video til en effektiv formidlingsform og et fængende værktøj, som både kan bruges til at vække følelser og forklare komplicerede emner.

Synlighed og SEO Som medieforbrugere elsker vi mennesker video, og derfor bliver video i den grad belønnet af digitale kanaler. Google, Facebook, Instagram og andre sociale medier rangerer video højt, og derfor får videoindhold ofte et langt højere reach end tekst og billedindhold. Så for at få succes på digitale kanaler er det essentielt at have video i tankerne.

Storytelling-muligheder Glad, sur, beundrende, nysgerrig, overrasket – med video kan du endnu bedre fortælle levende historier, hvor det visuelle, lyd og musik kan skabe de følelser, du gerne vil vække hos din modtager.

Tillid og troværdighed Med videoer kan du give seerne et indblik i din organisation og vise kulturen, jeres ekspertise og kundesucceshistorier. Denne mere personlige forbindelse til seerne – målgruppen – vil opbygge tilliden og troværdigheden til jer.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

OTW har mange års erfaring med videoproduktion i forskelligt omfang og i forskellige formater. Vi ved, at en succesfuld video bedst produceres i et tæt samarbejde med en strategisk tilgang til, hvordan vi bruger vores og jeres kompetencer og viden. På den måde bliver videoerne ikke bare et produkt af jeres brand, men også noget, der understøtter og udvikler jeres fortælling.

Vi er et kreativt bureau, der vægter kvalitet og design højt. Om det er en produktvideo, en stemningsvideo, en række SoMe-videoer eller en onboarding-video til nye medarbejdere, så er OTW klar til at hjælpe dig. Vi forstår at opfylde jeres formål som afsender, samtidig med at nå den rigtige målgruppe gennem de rette kanaler.

 

Her er nogle eksempler på videoer, vi har produceret:

Let’s Do – Visuel identitet til Aller Leisures nye rejsebureau

Sentia – Employer Branding film

Udenrigsministeriet – Tech for Democracy film

Friluftsrådet – Vores Natur film

Danmarks Idrætsforbund – Film om god forældreadfærd

 

Ræk ud til Tina Hansen på tina.hansen@otw.dk, hvis vi skal hjælpe jer med at lave video eller film.

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail