fbpx

Irmas magasin - Krydderiet

OTW har i mange år stået for design og layout af Irmas magasin - Krydderiet. Magasinet var målrettet det urbane publikum - byboen, som er kvalitets-, miljø- og forbrugsbevidst. Vi har været rigtig stolte af at have været med på den rejse, som det har været at redesigne og udvikle magasinet mod et mere moderne, udfordrende og progressivt udtryk.

Balancen mellem det kommercielle og redaktionelle

Udfordringen bestod her i at formidle redaktionelt og visuelt indhold, der både afspejlede Irmas identitet samt foldede mad og fødevareproduktion ud på en måde, der skabte værdi hos målgruppen.

Fra print til SoMe

Udover i årevis at have produceret kommercielt indhold, der var journalistisk interessant, så hjalp vi også Irma med at konvertere magasinets indhold, så det passede til og kunne genbruges på deres sociale medier.

”Samarbejdet med OTW omkring Irma Krydderiet er noget af det, jeg savner mest fra min Irma-tid. Sjældent har jeg oplevet så dedikeret og inspirerende et team. OTW er dygtige til kontinuerligt at komme med nye ideer og dermed sikre udvikling – selv i den situation hvor Krydderiet performede flot på alle parametre. De forstod at bevæge sig i det svære spændingsfelt mellem at bevare den historiske identitet, Irma bygger på, og samtidig forny magasinet så vi også talte til en yngre, moderne og bevidst målgruppe.”

 

– Eva Veis Thomsen,

Senior Projektleder hos Irma

MADS

 

”Krydderiet har været et utroligt kreativt stimulerende og inspirerende projekt at arbejde på. Irmas solide traditionsrige forankring, koblet med deres progressive profil og et ønske om at overraske og vække nysgerrighed, har skabt et kreativt spillerum, hvor det har været muligt at lege og eksperimentere. Oven i det, har hele teamet omkring Krydderiet – redaktør, kok, fotograf, stylist, projektleder og Irma selv – været topengagerede og fulde af begejstring og skabelyst.”

Mads Bastell, Art Director hos OTW

Skal vi hjælpe med at konvertere jeres magasinindhold, så det kan bruges på sociale medier?

Så tag en uforpligtende snak med:

Tina Holdgård Hansen

COO

26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk