fbpx
Udenrigsministeret / ,

Tech for Democracy

Tech for Democracy er et initiativ, som Udenrigsministeriet i Danmark står bag. Målet med initiativet er at sikre, at den teknologiske udvikling fremmer demokrati og menneskerettigheder - frem for det modsatte. Ambitionerne er nu blevet samlet i et fælles løfte – Copenhagen Pledge – som flere end 100 partnere fra NGO'er, tech-virksomheder og regeringer fra hele verden allerede har underskrevet. Hos OTW er vi stolte af at samarbejde med Udenrigsministeriet om en række film, der skaber opmærksomhed om Tech for Democracy.

Filmene er produceret i samarbejde med M2 Film

Udfordring

Digitale teknologier udgør en alvorlig trussel mod demokratier globalt og vores demokratiske praksis. Udenrigsministeriet ønskede at sætte fokus på disse emner og den forstående internationale konference, som fandt sted 18. november 2021 Tech for Democracy i FN -byen i København.

 

Løsning

Løsningen var en film, som skulle etablere en stemning, et tempo og en fortælling, som illustrerer både relevansen og vigtigheden i at tage stilling til problemerne – og deltage i løsningen ved at deltage på konferencen. De hurtige, genkendelige klip og det intense lydbillede skaber en stærk ramme for et budskab, som egentlig er ret enkelt. Men som hurtigt kunne blive tørt. Billedmaterialet skulle være fængende, inspirerende, sætte tankerne i gang og brænde sig ind på nethinden.

Nysgerrig på hvad vi kan gøre for jer?

Så tag endelig kontakt til

Tina Holdgård Hansen

COO

26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk