fbpx

Podcast

Af Karen Gahrn

Hvorfor bruge podcasts til at formidle dit indhold?

Antallet af lyttere, der lytter til podcasts, er støt stigende. Hver tredje dansker lytter mindst en gang om ugen. Mange mennesker foretrækker at lytte til podcasts, mens de er på farten i bilen eller toget eller i andre situationer, hvor de ikke har mulighed for at læse eller se videoindhold. Den popularitet gør podcasts til en attraktiv kanal.

Dybdegående indhold Podcasts giver mulighed for at udforske emner mere dybdegående end fx sociale medier eller kortere artikler. Dette gør dem til en ideel kanal til at levere komplekst eller specialiseret indhold til lytterne.

Fleksibilitet og tilgængelighed Podcasts er meget fleksible i forhold til, hvornår og hvor lytterne kan lytte til dem. Dette gør dem til et attraktivt medie for både producenter og forbrugere af indhold, da de kan tilpasse deres lytteoplevelse til deres individuelle tidsplaner og præferencer.

Personlig forbindelse Lyttere kan føle en personlig forbindelse til værterne af podcasts, da de ofte lytter til dem regelmæssigt og får et indblik i deres tanker, holdninger og personligheder. Denne personlige forbindelse kan resultere i større loyalitet og engagement fra lytternes side.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

OTW’s tilgang til indhold bygger på en strategisk metode og mange års solid erfaring i at sikre, at indhold både opfylder afsenderens formål og når den rigtige målgruppe. Vi hjælper dig med at analysere din målgruppe og skabe det rette content. Og følger dig i hele processen fra ideudvikling, over formatering til kunsten at finde den rette eksterne vært eller træne en vært fra din egen organisation.

Vi hjælper også med at optage eller skaffe billeder og video til promovering og ved, hvilke kanaler, der fungerer bedst. Det er nemlig ikke nok at producere en podcast, den skal også nå lytterne. Vi arbejder tæt sammen med vores søsterbureau Heartbeats, som har 10 års erfaring i at producere lyd.

Hør mere om, hvordan du lykkes med den gode podcast, i vores OTW Indsight podcastafsnit her

 

Ræk ud til Tina Hansen på tina.hansen@otw.dk, hvis vi skal hjælpe jer med podcasts.

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail