fbpx

Grafisk indhold til SoMe

Af Cathrine Park

Hvorfor professionelt designet SoMe-indhold?

Sociale medier er fyldt med støj. I gennemsnit bruger man 2.5 timer på sociale medier om dagen – tænk, hvor meget indhold, man når at se og forholde sig til på den tid. Så for at man som organisation kan slå igennem, må man kunne vise noget, der skiller sig ud og fanger målgruppen.

Det er her det grafiske udtryk er vigtigt, for det er det visuelle, der fanger opmærksomhed først. Derfor er det vigtigt, at det grafiske udtryk er gennemarbejdet, professionelt og kreativt, for at få mest muligt ud af det indhold, man producerer.

Et blikfang i mængden I en verden af konstant information er det første indtryk afgørende. En grafisk designer kan skabe visuelt tiltalende opslag med professionelt look, der skiller sig ud i folks overfyldte nyhedsstrømme. Fra iøjefaldende grafik til harmoniske farvesammensætninger vil jeres sociale medieprofil blive mere indbydende og signalere kvalitet og på den måde være afgørende for at fastholde følgere og tiltrække nye.

Skaber genkendelighed En grafisk designer er nøglen til at skabe og opretholde konsistent branding på tværs af jeres virksomheds kanaler – herunder sociale medieplatforme. Fra logoer og farver til skrifttyper og billedstil er det vigtigt at have en sammenhængende visuel identitet. Dette skaber genkendelighed, uanset hvor målgruppen støder på jer, og bidrager med en sammenhængende fortælling om, hvem I er, og hvad I står for.

Gør dit indhold delbart Professionelt designet indhold har en tendens til at øge engagementet på sociale medier. Visuelt appellerende opslag, infografikker og videoer har nemlig større sandsynlighed for at blive delt og kommenteret.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores erfarne hold af grafiske designere kan skabe kreativt og iøjefaldende indhold til dine sociale medier. Om det er Facebook, Instagram, LinkedIn eller noget helt fjerde, ved vi, hvilket grafisk udtryk, der virker bedst på netop dén kanal. Koblet med vores copytekster, kan vi levere indhold med gennemslagskraft til dine sociale medier.

Vi har også erfaring med at konvertere indhold fra print til digitale platforme – herunder SoMe-kanaler, og kan, ud over at forenkle tekst og lave SEO-optimering og grafisk tilpasning, gøre indholdet mere dynamisk og fængende ved fx at integrere lydklip, video og animationer.

 

Her finder du eksempler på, hvordan vi tidligere har lavet grafisk indhold til sociale medier:

Irma Krydderiet – konvertering af indhold til SoMe

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne omkring grafisk designet indhold til SoMe-kanaler, så tag meget gerne fat i COO og projektleder Tina Holdgård Hansen på tina.hansen@otw.dk

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail