fbpx

Magasinproduktion

Af Cathrine Park

Hvorfor vælge magasinproduktion?

Som virksomhed eller organisation kan der være mange gode grunde til at udkomme med jeres budskaber og indhold i et trykt magasin. For det første kan et magasin bidrage til at engagere dine kunder eller medlemmer på en måde, der går ud over traditionelle markedsføringskanaler. Og ved at kommunikere direkte med din målgruppe og levere skræddersyet og informativt indhold, der er relevant for deres interesser og behov, kan du holde målgruppen involveret og loyale og forbedre forholdet mellem virksomheden og jeres kunder/medlemmer.

Brandopbygning Ved at skabe og dele relevant indhold med dine læsere kan et magasin give din virksomhed/organisation mulighed for at styrke sit brand. Du kan formidle din organisations værdier, mission og historie på en mere dybdegående måde end det ofte er muligt i kortere formater.

Ekspertise og autoritet Ved at præsentere relevant og målrettet kvalitetsindhold i dit magasin kan du positionere din organisation eller virksomhed som ekspert og autoritativ kilde inden for jeres felt og branche. Det kan skabe tillid og forbedre relationen til jeres kunder/medlemmer.

Langsigtet synlighed Et trykt magasin har oftere en længere levetid sammenlignet med onlineindhold. Det betyder, at dit indhold kan blive læst og genlæst over en længere periode, hvilket kan give virksomheden eller organisationen mere langsigtet synlighed. Derudover kan et fysisk magasin skabe en unik læseoplevelse – det kan derudover føles mere betydningsfuldt og specielt at modtage og læse et trykt magasin i forhold til digitalt indhold.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Går I med overvejelser omkring at udkomme med jeres budskaber og indhold på print, er I kommet til det helt rette sted – og bureau. OTW har mange års erfaring med design og produktion af netop trykte magasiner og er eksperter i hele processen – lige fra det strategiske udgangspunkt, hvor vi får afklaret formål såvel som målgruppens behov og får skræddersyet de rette formater, til selve eksekveringen med magasinlayout, redaktørarbejde og udarbejdelse af artikler.

Vi er ekstremt gode til målgruppeanalyse og til at designe magasiner og indhold, der kommunikerer sikkert og præcist og vigtigst af alt: engagerer og fastholder læserne med historiefortælling som en solid rød tråd.

Derudover har vi et stærkt hold af erfarne projektledere, som styrer slagets gang med præcision og roligt overblik, og som sikrer en smidig proces med tryk og distribution, hvis der skulle være behov for det.

Som en del af Aller Media-koncernen bruger OTW ofte Aller Tryk i Taastrup. Når du får en tryksag produceret på et dansk trykkeri, er det dermed din garanti for, at der arbejdes under de høje miljøstandarder, vi har i Danmark. Her bliver der taget hensyn til klimaet. Her er der respekt for naturressourcerne. Her har man certifikaterne og miljømærkningerne i orden.

Læs meget mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtig magasinproduktion her

 

Her er nogle eksempler på, hvordan vi har produceret magasiner:

Irma – produceret magasinet Krydderiet

Matas – produceret magasinet SKØN

Finansforbundet – nye strategiske rammer for magasinet

Dansk Magisterforening – produceret magasinet Akademikerbladet

GS1 – udvikling af nyt magasin

 

Ræk ud til Tina Hansen på tina.hansen@otw.dk, hvis vi skal hjælpe jer med magasinproduktion.

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail