fbpx

Nyhedsbreve

Af Karen Gahrn

Hvorfor arbejde med nyhedsbreve?

Da OTW undersøgte, hvilke kommunikationskanaler medlemsorganisationer bruger, lå nyhedsbrevet helt i top. Og der er mange gode grunde til at bruge nyhedsbrevet, det er nemlig en vigtig kommunikationskanal af flere årsager.

Direkte kontakt med målgruppen Nyhedsbreve giver dig mulighed for direkte at nå ud til din målgruppe uden at skulle bekymre dig om algoritmer eller andre forhindringer på sociale medieplatforme. Det sikrer, at dit budskab når frem til dine medlemmer eller abonnenter.

Bygger relationer og loyalitet Ved at levere værdifuldt og relevant indhold i dine nyhedsbreve kan du opbygge og styrke relationer med dine læsere. Dette kan føre til en større grad af loyalitet og engagement hos målgruppen.

Konverteringspotentiale Nyhedsbreve kan være en effektiv kanal til at konvertere læsere til handling, såsom at besøge din hjemmeside, købe produkter eller tilmelde sig arrangementer. Ved at inkludere klare ‘call to action’ kan du motivere dine medlemmer til at handle.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos OTW hjælper vi dig med at tilpasse indholdet af dit nyhedsbrev baseret på dine medlemmers interesser og præferencer, så du kan levere målrettet og relevant indhold. Det, ved vi, øger chancerne for, at dine læsere vil åbne og engagere sig med nyhedsbrevet.

Vi tilbyder alle dele af processen fra produktion af relevant indhold til strategisk sparring om emner, frekvens og design af dit nyhedsbrev. Ligesom vi kan rådgive dig om SEO-optimering. Når dit nyhedsbrev er optimeret til søgemaskiner, øges chancerne for, at de vises i søgeresultaterne. Det kan give øget trafik til din hjemmeside og sikre, at du når ud til en bredere målgruppe. Folk, der søger efter relevante emner, kan finde dit content, selv hvis de ikke er abonnenter endnu.

Læs mere om at arbejde med nyhedsbreve her

 

Her er et eksempel på et nyhedsbrev, vi har produceret:

Region Midtjylland – Nyhedsbrev med over 35.000 abonnenter, hvor OTW producerer indhold

 

Ræk ud til Tina Hansen på tina.hansen@otw.dk, hvis vi skal hjælpe jer med nyhedsbreve.

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail