fbpx

Årsrapporter

Af Karen Gahrn

Hvorfor prioritere design af din årsrapport eller årsberetning?

En årsrapport er ikke bare et dokument fyldt med tal og fakta – det er din organisation eller virksomheds mulighed for at vise omverdenen, hvem I er og fortælle jeres historie på en visuelt tiltalende måde.

Visuel oplevelse Forestil dig at præsentere dine stakeholders for en årsrapport, der ikke kun imponerer med sine resultater, men også fanger deres opmærksomhed med sit visuelle udtryk. Det er her, en designer træder ind og forvandler et traditionelt dokument til en visuel oplevelse, der afspejler jeres virksomheds professionalisme og brandidentitet.

Klar kommunikation Med en professionel designer ved roret kan du være sikker på, at dine data og oplysninger bliver præsenteret på en klar og forståelig måde. Ingen forvirrede læsere, der kæmper for at tyde komplekse grafer eller tabeller – og ingen mulighed for misforståelser.

Visuel rød tråd Det er en god idé at have den berømte røde tråd igennem materialet. Det kan være ikoner, dynamisk grafik eller en farvepalette, som binder al formidling sammen på tværs af billeder og tekst. Årsrapporter er ofte kompleks formidling. Uden en klar designguide kan udtrykket – og dermed dit budskab – fremstå rodet og uklart.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

OTW har stor erfaring i at hjælpe kunder med årsrapportering. Hvad enten I er en stor virksomhed med brug for hjælp til at leve op til nye krav om ESG-rapportering, eller I er en organisation, som ønsker at skabe en anderledes årsberetning til jeres bestyrelse eller generalforsamling. Så kan vi hjælpe med at tale et visuelt sprog, som lever op til jeres brand.

Vi kan designe din årsrapport på tryk eller skabe en levende digital årsrapport med mulighed for brug af video og lyd – eller designe en kombination af de to. Lige meget hvilken løsning, I ønsker, kan vores erfaring komme jer til gode.

Vi hjælper jer med at holde målgruppen for øje, tænke brugerrejsen til ende og sørge for, at det visuelle udtryk hjælper det vigtige indhold på vej. Samlet set kan en dygtig designer være afgørende for at skabe en årsrapport, der ikke kun er informativ, men også engagerende, letlæselig og repræsentativ for virksomhedens brand.

Vil du vide mere om, hvordan design kan befordre formidling af dine årsresultater, og hvad de nye krav om ESG-rapportering i årsrapporter kan betyde for din virksomhed, så har vi produceret en podcast om netop det. Den kan du lytte til her.

 

Her er nogle eksempler på årsrapporter, vi har produceret:

Schouw & Co. – udarbejdet årsrapport, ESG-rapport og opsummerende CEO-film

Aller A/S – udarbejdet årsrapport og ESG-rapport

Ziton – udviklet og designet digital årsrapport

 

Er du nysgerrig efter at vide mere, eller går du med overvejelser om, hvordan du bedst giver din årsrapportering et kvalificeret design, så er du altid velkommen til at booke et uforpligtende møde. Kontakt COO og projektleder Tina Holdgård Hansen på tina.hansen@otw.dk

Lyder ovenstående interresant for din virksomhed, brand eller organisation?

Kontakt:

Tina Holdgård Hansen

COO

+45 26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk
Send en mail