fbpx

Årsrapportering i forandring – trends og nye regler for ESG-rapportering

Årsrapportsæsonen er ved at være bag os, og vi har set mange nye tendenser og en spændende udvikling, som vi gerne vil dele med dig. Designet har fået en ny retning. Beretningerne har fået en ny vinkling. Og formidling på tværs af mediekanaler spiller en større rolle i dagens mediebillede.

Det helt nye er dog, at lige om lidt vil alle virksomheder blive stillet overfor nye krav om ESG-rapportering. Hvad betyder det for jer? Hvordan kan I forberede jeres kommende årsrapportering? Og hvor kan I hente inspiration til jeres arbejde med ESG-rapportering?

Det er nogle af de spørgsmål, vi kommer omkring på denne OTW Session. Hos OTW kender vi de spørgsmål, I står med. Vi har ikke alle svarene, men vi en omfattende erfaring med årsrapportering og indsigt i de nye krav til ESG-rapportering.

ESG – de tre bogstaver, der vil ændre årsrapportering

Mange danske virksomheder er i gang med at ændre indhold og formater for deres årsrapporter og ESG-rapporter. Det skyldes både nye ønsker fra eksterne interessenter, og det skyldes, at en lang række nye krav er på vej fra lovgivere i Danmark og EU.

Den 1. januar 2024 træder et nyt EU-direktiv i kraft, Corporate Sustainability Reporting Directive. Det stiller ændrede og komplekse krav til den måde, virksomheder dokumenterer og rapporter på værdiskabelse og bæredygtighed.

Er du forberedt på de nye krav, og har du en køreplan for hvordan, du implementer det i designet og rapporteringen?

Hvis ikke, kan du blive klogere på de nye ESG-krav, hvad du skal have styr på og ikke mindst de nyeste trends på vores OTW Session – ESG og Årsrapportering.

 

Tid og sted: den 26 maj kl. 9-10.30 i Aller Huset på Havneholmen 33.

Program

 

  • Velkomst
  • Introduktion til ESG-rapportering og nye udfordringer for årsrapportering v/Lars Sandstrøm
  • Trends og best practice for årsrapportering v/Lars Sandstrøm & Jesper Kramer Borggaard
  • Tendenser i design af årsrapporter og ESG-rapporter v/Daniel Dalsgaard
  • Afrunding

På vores OTW Session kan du møde tre erfarende rådgivere, som har arbejdet med årsrapportering de seneste 25 år. De har alle tre erfaringer med klassiske årsrapporter, ESG-rapportering, den tredelte bundlinje og ikke mindst rapportering på print og digitalt.

Hvem kan du møde?

Lars Sandstrøm, Rådgiver & Associeret partner

Lars er direktør og rådgiver i Corporate Relations. Han har +30 års erfaring som rådgiver inden for strategisk kommunikation, investor relations og årsrapportering.

Lars har været ansvarlig for at udvikle årsrapporter for bl.a. Alectia, ALK-Abelló, DSB, Falck, NKT, KMD, Lundbeck, KBH Lufthavne, Milestone, Nycomed, Torm og Tryg. Derudover har han gennemført analyser, udviklet koncept, tekst og andet indhold til årsrapporter.

Lars udvikler hvert år en best practice- og trend-rapport om årsrapportering og ESG-rapportering. Han har i en årrække været medlem af bestyrelsen og formand for kommunikationsudvalget i Dansk Investor Relations Forening.

Lars 5

Lars Sandstrøm

Rådgiver & Associeret partner

Jesper Kramer Borggard, Senior Kommunikationsrådgiver

Jesper er senior kommunikationsrådgiver og Head of Growth hos OTW. I de seneste 20 år har han arbejdet med rådgivning, virksomhedskommunikation, ledelse og digital forretningsudvikling.

Som rådgiver har han arbejdet med en række OMX C25 virksomheder og blandt andet haft ansvar for analyser, konceptudvikling og årsrapporter hos kunder som Novozymes, Lundbeck og Dong Energy (Ørsted).

Jesper har blandt andet stået bag det første digitale og personaliserede årsrapportunivers i en dansk sammenhæng, udviklet til Novozymes.

JESPER

Jesper Kramer Borggaard

Head of Growth

jesper.borggaard@otw.dk

Daniel Dalsgaard-Jensen, Senior Art Director

Daniel er senior designer hos OTW. Han har mere end 20 års erfaring som grafisk designer og Art Director.

Hos OTW arbejder han som Senior Art Director med ansvaret for udvikling og design af vores årsrapportprojekter, magasinproduktioner og udvikling af visuelle identiteter samt Brand Guides.

Han har en dyb indsigt og spidskompetencer inden for design af årsrapporter, magasindesign, udvikling af visuelle identiteter og designrådgivning.

Daniel har gennem tiden været ansvarlig for at udvikle årsrapporter for kunder som Saxo Bank, Schouw & Co, Aller Media, Vestas og mange flere.

DANIEL

Daniel Dalsgaard-Jensen

Senior Art Director

daniel.dalsgaard@otw.dk

Vil du også med?

Og blive klogere på de seneste trends inden for Årsrapportering og de nye ESG-krav.

Så tag endelig fat i Jesper Borggaard, Head of Growth.

Kontakt Jesper

Nysgerrig på vores arbejde?

Ønsker du at vide mere om vores kompetencer?

Vi kan også hjælpe jer!

Jesper Kramer Borggaard

Head of Growth

+45 53 44 77 55

jesper.borggaard@otw.dk
Send en mail