fbpx
Det Danske Spejderkorps / , ,

Korpsrådsmøde 2019

Hvert år afholdes Korpsrådsmødet for Det Danske Spejderkorps, hvor 1.000 engagerede spejdere, instruktører og ledere afsætter en weekend for sammen at sætte kursen for fremtidens spejderarbejde og sikre Det Danske Spejderkorps' udvikling. På mødet er der inspirationsarrangementer, og der diskuteres bl.a. lovforslag, beslutningsforslag, justeringsforslag samt en udviklingsplan for at stemme om, hvilken retning korpset skal bevæge sig hen.

Udfordringen

For Korpsrådsmødet 2019 var det centrale tema “Vi skaber modige børn og unge”, eftersom de på 2019 Korpsrådsmødet skulle stemme om en udviklingsplan, hvor modige børn og unge er den bærende rafte, som korpset bygger deres indsatser omkring de næste fire år.

Til dette store spejdermøde var der behov for en visuel retning, som kunne rumme og omfavne DDS’ formål – at udvikle børn og unge til voksne selvstændige mennesker – og som kunne foldes ud på tværs af elementer som navnetræk, magasin inkl. årsregnskab, præsentationsmateriale, program, foldere og stemmesedler.

Løsningen

Med stort kendskab til DDS’ visuelle univers udviklede vi en visuel retning for Korpsrådsmødet 2019, som kunne favne mødets tema “modige børn og unge” og samtidig reflektere Det Danske Spejderkorps grundlæggende kærneværdier: fællesskab, friluftsliv og udfordring.

Ved hjælp af skæve illustrationer, en simpel typografi og en energisk, naturlig, farvepalette skabte vi en visuel ramme, som vi rullede ud på kommunikationsmaterialer til Korsrådsmødet 2019.

Skal vi også hjælpe dig

Så tag en uforpligtende snak med:

Tina Holdgård Hansen

COO

26 17 49 31

tina.hansen@otw.dk