fbpx
Artikel

Magasin Boost

Sådan arbejder vi med OTW’s Magasin Boost

Vi kalder OTW’s Magasin Boost for et ingefærshot til dit magasin. Her kombinerer vi redaktionel erfaring og sparring med kunstig intelligens, for at give netop dit magasin et løft.

Det kan være en gave at få feedback og sparring på ens magasin, ikke mindst i en travl hverdag, hvor produktionen altid kommer først, og mange redaktører sidder alene med opgaven og ansvaret. Det er netop i sådan en situation, at vi kan være med til at give dit magasin et boost.

 
 

Afklaring af behov

Magasinboostet begynder altid med en indledende og afklarende samtale, hvor vi afstemmer forventninger, og redaktøren er med til at pege på, hvilke udfordringer hun arbejder med netop nu. Måske er der bestemte formater eller områder, der specielt trænger til et serviceeftersyn.

Derefter trækker OTW i arbejdstøjet og gennemgår og analyserer dit magasin med fokus på tre ting, der fungerer godt og tre ting, hvor der er mulighed for forbedring.

 

Arbejdsmøde efter dit ønske

På et to-timers møde præsenterer vi både styrker og svagheder ved magasinet. Vi ser på muligheder for optimering – vi har selvfølgelig målgruppen og jeres strategi med i overvejelserne.

Du bestemmer, hvem der er med til mødet. Det kan være et arbejdsmøde med redaktøren, måske et bredere møde, hvor flere fra organisationen eller hele redaktionen er med.

På mødet ser vi nærmere på din forside – og bruger analyseværktøjet Predict, der er baseret på kunstig intelligens. Værktøjet kan forudsige, hvordan læserne vil afkode dit visuelle udtryk, og det bruges blandt andet af Aller Media.

OTW deler også ud af redskaber fra magasin-værktøjskassen og giver masser af tips og tricks, ligesom vi ser på trends og tendenser inden for magasinproduktion.

 

Opsamling som kan bruges med det samme

Efter vores møde får du en opsamling, som er en kombination af OTW’s præsentation og de pointer, vi sammen når frem til i løbet af arbejdsmødet. I opsamlingen vil der være konkrete forbedringsmuligheder, som du kan bruge med det samme.

Magasin-boostet er til dig, som ikke lige nu har behov for eller ressourcer til længere udviklingsprocesser, men har brug for kompetent sparring, konkrete ideer og ny inspiration her og nu.

 

OTW’s Magasin Boost kort

Strategisk og redaktionel sparring med en af landets mest erfarne redaktører.

3+3 magasin-feedback, hvor vi pinpointer tre ting, der fungerer, og tre ting, der kan optimeres.

En minianalyse af dit magasins forsidelayout baseret på kunstig intelligens og avanceret eye-tracking.

Udvalgte magasinredskaber, metoder og teknikker fra OTW’s egen værktøjskasse.

Inspiration til trends og tendenser inden for magasinudvikling- og -produktion.

Det hele præsenteret på et to-timers arbejdsmøde og tilsendt efterfølgende.

 

“Det var inspirerende at få en meget kvalificeret feedback på vores gamle blad. Nogle input har vi taget til os allerede i næste udgave.”

Jørgen Schlosser, medieredaktør, Cyklistforbundet.

 

Prisen på sådan en proces er 19.500 kr. ekskl. moms

(ekstra tillæg ved rejseaktivitet uden for Storkøbenhavn)

Har du fået lyst til at høre mere, så tag fat i Tina Hansen på tina.hansen@otw.dk

Tina Holdgård Hansen

COO tina.hansen@otw.dk 26 17 49 31